Untitled-1-09
Untitled-1-06

Many possibilities
for choice

See the products
Untitled-1-05

Beton Contact

Consistency

Contact concrete should be relatively fluid to ensure a good bond between surfaces. Its consistency may vary depending on the use and environment.

1

Stability

Contact concrete should remain unchanged in shape and stability after application. Its stability may vary depending on the structure and layers applied.
3

Untitled-7-33

Resistance

Contact concrete should be stable and strong to withstand pressure and impact.

2

Adhesiveness

Contact concrete should have good adhesion between the surface and the filling material that will be used to fill the gaps between them. Adhesion implies the ability of two materials to remain together and not separate after a certain period of time.

4

Thermal insulation

Izoflex is a material with high thermal insulation qualities, which helps to retain heat inside the environment. This makes it suitable for use in certain constructions, such as roofs.

1

Rezistenca ndaj flakëve

Izoflexi ka një rezistencë të lartë ndaj flakëve dhe temperaturave të larta, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për aplikime në ambjente të rrezikshme.
3

Izoflex-17

Resistance to water

Izoflex has a high resistance to water and moisture. This makes it suitable for applications in damp and difficult environments.

2

Flexibility

Izoflex is a flexible material, which allows it to adapt to different shapes and sizes. This makes it suitable for use in various constructions.

4

About Us

Through our ongoing commitment to quality and customer care, we have been able to create a wide portfolio of products that include colors for concrete facades, corrosion protection, development and conservation of facades, and other products necessary for building a sustainable and aesthetic facade.

We offer a wide range of colors that can be tailored to the needs of any project. Furthermore, we offer professional advice to new clients in choosing the necessary colors and materials for their project. With our qualified staff and extensive experience in this field, we are able to provide personalized solutions for any request.

+
Products
K+
Color
Partners
Awards Winner

Why choose us!

High quality

With a center specializing in the production and supply of color materials for concrete facades and a clear focus on quality and pleasant customer service.

Transportation

Our company offers safe and fast shipping of color products for Styrofoam facades, ensuring that the products arrive on time and in good condition.

Technology

Our company offers advanced color application systems for Styrofoam facades, including advanced spray color application technology.

🔴Të nderuar miq dhe klientë, do të dëshironim të ju urojmë një Fitër Bajram të lumtur dhe të begatë. Le të shprehim mirënjohjen tonë për besimin dhe mbështetjen që keni treguar në produktet dhe shërbimet tona. Ne jemi të përkushtuar për të siguruar që të gjithë klientët tanë të kenë një eksperiencë të shkëlqyeshme dhe ne do të vazhdojmë të punojmë vërdallë për t'i kënaqur kërkesat dhe nevojat tuaja. Faleminderit që jeni pjesë e komunitetit tonë dhe ju urojmë një Fiter Bajram të lumtur dhe të begatë.🕌
.
.
.
.
.
.
.
.
#urime #festa #lumturi #fiterbajrami #perhajrbajrami
...

🕌 Urime Muaji i shenjtë i Ramazanit të gjithë besimtarëve myslimanë! 🥰

- RE FIX
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠
✅ 100% Prodhim vendor 💯 🇽🇰
✅ Në të gjithë Kosovën 🇽🇰
✅ Ngjitësa cilësor me forcë të madhe ngjitëse 💪
✅ Fasade akrilike e perforcuar me fibra sintetike, e qëndrueshme ndaj reshjeve atmosferike 🌧, të nxehtit ☀️ dhe nga të ftohtit ❄️
✅ Zgjedhje nga mijera nuanca të ndryshme 🎨 për një pamje të bukur të shtepisë suaj🏡
✅ Të gjitha produktet eksportohen në tregun Europian 🇪🇺 🌍
Vetëm na tregoni vendndodhjen tuaj 🎯 dhe ne ju lajmrojmë për pikën më të afert se ku mund të furnizoheni me materiale RE FIX 🚚
📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.