Untitled-1-09
Untitled-1-06

Shumë mundësi
për zgjedhje!

Shiko Produktet
Untitled-1-05

Beton Contact

Konsistencë

Betoni kontakti duhet të jetë relativisht i lëngshëm për të siguruar një lidhje të mirë midis sipërfaqeve. Konsistenca e tij mund të ndryshojë në funksion të përdorimit dhe ambientit.

1

Stabiliteti

Betoni kontakti duhet të mbetet i pandryshuar në formë dhe në qëndrueshmëri pas aplikimit. Stabiliteti i tij mund të ndryshojë në funksion të strukturës dhe shtresave të aplikuar.
3

Untitled-7-33

Rezistenca

Betoni kontakti duhet të jetë i qëndrueshëm dhe i fortë për të rezistuar presionin dhe rënia.

2

Adheziviteti

Betoni kontakti duhet të ketë një adhezion të mirë midis sipërfaqes dhe materiales së mbushjes që do të përdoret për të mbushur hapsirat midis tyre. Adhezion nënkupton aftësinë e dy materialeve për të mbetur bashkë dhe për të mos ndarë pas një kohe të caktuar.

4

Izolimi termik

Izoflexi është një material me cilësi të lartë termike izoluese, i cili ndihmon në mbajtjen e nxehtësisë brenda ambientit. Kjo e bën të përshtatshme për përdorim në ndërtime të caktuara, si p.sh. në streha.

1

Rezistenca ndaj flakëve

Izoflexi ka një rezistencë të lartë ndaj flakëve dhe temperaturave të larta, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për aplikime në ambjente të rrezikshme.
3

Izoflex-17

Rezistenca ndaj ujit

Izoflexi ka një rezistencë të lartë ndaj ujit dhe vlagon. Kjo e bën të përshtatshme për aplikime në ambiente të lagështa dhe të vështira.

2

Fleksibiliteti

Izoflexi është një material fleksibël, i cili lejon që të përshtatet në forma dhe përmasa të ndryshme. Kjo e bën atë të përshtatshëm për përdorim në ndërtime të ndryshme.

4

Rreth Nesh

Nëpërmjet angazhimit tonë të vazhdueshëm për cilësi dhe kujdesit për klientët, ne kemi arritur të krijojmë një portofol të gjerë të produkteve të cilat përfshijnë ngjyra për fasadat e betonit, mbrojtje nga korrozioni, zhvillim dhe konservim të fasadave dhe produkte tjera të nevojshme për ndërtimin e një fasade të qëndrueshme dhe estetike.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të ngjyrave të cilat mund të përshtaten me nevojat e çdo projekti. Për më tepër, ne i ofrojmë klientëve të rinj këshilla profesionale në zgjedhjen e ngjyrave dhe materialeve të nevojshme për projektin e tyre. Me stafin tonë të kualifikuar dhe përvojën tonë të gjerë në këtë fushë, ne jemi në gjendje të sigurojmë zgjidhje të personalizuara për çdo kërkesë.

+
Produkte
K+
Ngjyra
Partnerët
Awards Winner

Pse duhet të na zgjedhni!

Kualitet i lartë

Me një qendër të specializuar në prodhimin dhe furnizimin e materialeve të ngjyrave për fasadat e betonit dhe një fokus të qartë në cilësi dhe shërbime të këndshme për klientët.

Transport

Kompania jonë ofron transport të sigurt dhe të shpejtë të produkteve të ngjyrave për fasadat e stiroporit, duke siguruar që produktet të mbërrijnë në kohë dhe në një gjendje të mirë.

Teknologji

Kompania jonë ofron sisteme të avancuara të aplikimit të ngjyrave për fasadat e stiroporit, duke përfshirë teknologjinë e avancuar të aplikimit të ngjyrave me sprej.

🔴Të nderuar miq dhe klientë, do të dëshironim të ju urojmë një Fitër Bajram të lumtur dhe të begatë. Le të shprehim mirënjohjen tonë për besimin dhe mbështetjen që keni treguar në produktet dhe shërbimet tona. Ne jemi të përkushtuar për të siguruar që të gjithë klientët tanë të kenë një eksperiencë të shkëlqyeshme dhe ne do të vazhdojmë të punojmë vërdallë për t'i kënaqur kërkesat dhe nevojat tuaja. Faleminderit që jeni pjesë e komunitetit tonë dhe ju urojmë një Fiter Bajram të lumtur dhe të begatë.🕌
.
.
.
.
.
.
.
.
#urime #festa #lumturi #fiterbajrami #perhajrbajrami
...

🕌 Urime Muaji i shenjtë i Ramazanit të gjithë besimtarëve myslimanë! 🥰

- RE FIX
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠
✅ 100% Prodhim vendor 💯 🇽🇰
✅ Në të gjithë Kosovën 🇽🇰
✅ Ngjitësa cilësor me forcë të madhe ngjitëse 💪
✅ Fasade akrilike e perforcuar me fibra sintetike, e qëndrueshme ndaj reshjeve atmosferike 🌧, të nxehtit ☀️ dhe nga të ftohtit ❄️
✅ Zgjedhje nga mijera nuanca të ndryshme 🎨 për një pamje të bukur të shtepisë suaj🏡
✅ Të gjitha produktet eksportohen në tregun Europian 🇪🇺 🌍
Vetëm na tregoni vendndodhjen tuaj 🎯 dhe ne ju lajmrojmë për pikën më të afert se ku mund të furnizoheni me materiale RE FIX 🚚
📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

🔴 Vërtet shtëpia juaj ka vlerë, atëherë kur zgjedhja juaj është me produktet tona RE FIX! 🏠

📌Magjistralja Prishtinë-Lipjan 10000
📞+383 49 201 300 📩 info@refixeu.com 🌎www.refixeu.com
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.