Fasadë full RF 701

Fasadë full RF 701

Fasadë full
Kategori:

Fasadë full RF 701

RF 701 Veshje dekorative që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme. KLASIFIKIMI I PRODUKTIT RF 701 klasifikohet sipas EN 998 – 1. TIPARET – Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. – Rezistencë e lartë ndaj kushteve të motit. – Punueshmëri e mirë. – Formon një strukturë të qëndrueshme dhe afatgjatë. FUSHA E APLIKIMIT RF 701 është i përshtatshëm për të krijuar veshje dekorative me cilësi të shkëlqyera të papërshkueshme nga uji, ngjitëse dhe elastike. Përdoret edhe për krijimin e veshjeve dekorative në sipërfaqe të mbushura me llaç çimentoje ose llaç termoizolues bazë, të cilat paraprakisht janë rrafshuar me TECNOFIX ose një produkt nga linja e produkteve DW CONEXION. Përdoret gjithashtu në sistemet e izolimit termik të jashtëm si një shtresë dekorative. PROCEDURA E APLIKIMIT Përgatitja e mbështetjes. Mbështetja ku do të aplikohet RF 701 duhet të pastrohet paraprakisht nga pluhuri dhe nafta, vajrat, llaqet, mbetjet e dyllit dhe nga materialet kundër ngjitjes. Pastrimi i vajrave, llaqeve, dyllit ose materialeve kundër ngjitjes bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Përpara se të aplikoni RF 701, niveloni suportin me primerin e thatë TECNOFIX. Mbështetësit duhet të jenë të sheshtë dhe mekanikisht të qëndrueshëm, në funksion të përdorimit të synuar. RF 701 MËNYRA E APLIKIMIT RF 701 aplikohet përmes një mallë të drejtë metalike direkt në sipërfaqen e cila është para-trajtuar me astar TECNOFIX LIQUID. Pasi ta vendosni produktin në suport, fërkojeni me një mallë plastike, për të krijuar strukturat që dëshironi. PAKETIMI RF 701 ofrohet në thasë 20 kg. RUAJTJA SEHLF-LIFE 12 muaj pas datës së prodhimit, nëse ruhet në paketim origjinal dhe të pahapur dhe i mbrojtur nga ekspozimi i drejtpërdrejtë ndaj diellit dhe ngricave.