Interior Paint 20kg

Interior Paint 20kg

Bojë për përdorim të mureve të brendshme

   

Bojë për përdorim të mureve të brendshme

Interior Paint është bojë për përdorim të përgjithshëm dhe veçanërisht e veçantë për tavanet. Struktura dhe përbërja e tij lejojnë që avulli të depërtojë nëpër poret e murit dhe të eliminojë kondensimin. Është ideale për vendet ku nuk kërkohet larje e shpeshtë. Bojë interiere, e holluar deri në 15-20% me ujë të pastër të dorës së parë dhe deri në 10-15% të dorës së dytë. i huaj. Rrotulloni me furçë ose furçë me të paktën dy duar. Kaloni dorën e parë dhe 4-5 orë më vonë, në varësi të temperaturës, kaloni dorën e dytë. Pas përdorimit, mbylleni kutinë mirë, duke shmangur çdo dëmtim të mbetur. Ruani në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.