Interior Paint Standart 5kg

Interior Paint Standart 5kg

Bojë për përdorim të mureve të brendshme


Bojë për përdorim të mureve të brendshme

Interior Paint është bojë për përdorim të përgjithshëm dhe veçanërisht e veçantë për tavanet. Struktura dhe përbërja e tij lejojnë që avulli të depërtojë nëpër poret e murit dhe të eliminojë kondensimin. Është ideale për vendet ku nuk kërkohet larje e shpeshtë. Bojë interiere, e holluar deri në 15-20% me ujë të pastër të dorës së parë dhe deri në 10-15% të dorës së dytë. i huaj. Rrotulloni me furçë ose furçë me të paktën dy duar. Kaloni dorën e parë dhe 4-5 orë më vonë, në varësi të temperaturës, kaloni dorën e dytë. Pas përdorimit, mbylleni kutinë mirë, duke shmangur çdo dëmtim të mbetur. Ruani në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.