Silicon Paint Premium 15kg

Silicon Paint Premium 15kg

Bojë akrilike-silikoni e veçantë me bazë akrilike-silikoni për përdorim të jashtëm.


Bojë akrilike-silikoni e veçantë me bazë akrilike-silikoni për përdorim të jashtëm.

Silicon Paint është një bojë akrilike-silikoni e veçantë me bazë akrilike-silikoni për përdorim të jashtëm. Për shkak të kësaj përmbajtjeje është i përshtatshëm për kushte të pafavorshme klimatike, ndotës atmosferikë, me rezistencë të lartë ndaj kohës. Ofron aftësi të madhe mbuluese dhe bardhësi të veçantë. Përgatitja e sipërfaqes së veshjes: Pastroni tërësisht sipërfaqen e përgatitur nga çdo trup i huaj, vajra, yndyrë, pluhur, bojë e vjetër dhe aplikojeni fillimisht shtresën në sipërfaqe. Të aplikoni 1 shtresë Retifgrund dhe dy shtresa SilikonPaint e holluar deri në 10 % me ujë të pastër të dorës së parë dhe deri në 5 % të dorës së dytë. Ruani në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.